onsdag 23. september 2009

The Danvik fashion team presents: The Danvik fashion team

Det var ein gang to jenter på kvar sin side av Noreg som søkte seg inn på same folkehøgskule. Dei hadde ingen aning om kven dei skulle dele rom med, men havna tilfeldigvis i køen bak kvarandre da dei skulle få 'nykjelkortet'. Og det var ein god romkombinasjon! Dei fann etterkvart ut at dei var tvillingsøstrer skilt ad med fødselen (litt som i The parent trap med moteriktige Lindsay Lohan).
(dette er sjølvsagt bare tull, nesten!)

Ein regntung septemberdag var det duka for måneskinstur på Danvik FHS og folk lurte på kva dei skulle ha på då dei skulle gå tur med sin utkåra. Slik oppstod fashionduoen Ingrid-Kate og Unnsley Olsen. Det uslåelege moteteamet!

På skulen er det mange moteriktige elevar, så kvifor ikkje vise det til resten av verda?
Vi trur også at ein skuleblogg vil gjere slik at vi har meir å tale om, og skape eit betre miljø! Så følg med på The Danvik fashion blog for all things Danvik.

Du finner oss forresten på rom 104 til din stilteneste!



Etter haustferien vil vi oppdatere jevnleg med bilete og reportasjar. Stay tuned!

3 kommentarer:

  1. Flott side, og flotte bilder. Fashion Blogger er rå kul ;)

    Hontoni sugoy desu! ^_^

    ~A.M.~

    SvarSlett
  2. dere er vel klar over at pels, skulderputer og tights er veldig in i høst? deriomot er ruter og doc martens klassisk, men fortsatt veldig høst 08. og selvom alle liker converse er det ikke en trend. det er en forskjell på hva som er moteriktig og hva dere liker:)

    SvarSlett
  3. Beklagar om du er misfornøgd. Og ja, det er vi!
    Men vi hjelper folk på skulen med stil, og da følgjer vi ofte vår egen smak. Vi kler jo ikkje folk opp i noko vi ikkje likar å sjå på.

    Fuskepels er greit, men ekte pels vil vi helst ikkje se noko av! Vi veit at det er in, men vi likar det ikkje! Vi har masse annet som kan halde oss varme.

    Ruter er klassisk, men ikkje alltid det er så mye av det i butikkar og på catwalk av den grunn.

    SvarSlett